Zlatno Doba

DR PETAR GARJAJEV - Seminar u Beogradu - Najbolji delovi

TEME SEMINARA:
– Kvantna ili talasna genetika
– Reprogramiranje ćelija
– Lečenje i isceljenje od najtežih bolesti
– O regeneraciji (mrežnjače-sljepila, zuba…)
– Korištenje zvuka kao sile koja tjera ćeliju na preobražaj, tj da se prisjeti svog prvobitnog najzdravijeg stanja…
____
Organizator seminara: Međunarodni naučni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle
____
Petar Garjajev je doktor biologije, akademik Medicinsko-tehničke akademije Rusije, Predsjednik Instituta za kvantnu genetiku, naučni direktor Wave Genetics Inc. (Kanada , Rusija), osnivač “Talasne genetike”…

Govorio je o uspješno provedenim eksperimentima u liječenju i potpunom iscjeljenju od najtežih bolesti, zatim o svojim patentima (laserima), pronalascima i metodama za podmlađivanje, regeneraciju (zuba, mrežnjače…)
_
Nekoliko njegovih rečenica sa predavanja:
1️⃣ Da bi zub narastao obično treba oko 9 mjeseci. Mi smo liječili jednu stariju ženu i uspjeli smo joj regenerisati zub, koji je narastao za dvije nedjelje. Niko nikada nije zabilježio tako nešto.
2️⃣ Liječili smo ženu koja se rodila sa slijepilom desnog oka, bez mrežnjače. Skinuli smo genetsku informaciju sa njene dječije fotografije, tu informaciju smo pretvorili u zvuk i dali joj da sluša. Zvuk, prenosi spintrone/torzione efekte i žena je mogla na desno oko vidjeti. Polje vida se povećalo za 70%
3️⃣ 12 godina je ležao nepokretan, inače reli vozač koji je imao nezgodu. Otišli smo u Južnu Afriku da ga liječimo. Dvije godine smo ga liječili našim tehnologijama i metodama, počeo je polako hodati. Mišići su za 12 godina atrofirali, ali je vremenom, potpuno regenerisan, tj. podignut na zdrave noge. To niko u svijetu nije do sada uspio.
4️⃣ Bilo je još mnogo primjera…

Vaše donacije su ključne da ovaj projekat nastavi da se razvija i procveta, zato vam unapred upućujemo srdačno HVALA!